ВОЗОМ НА ЕXIТ!

 Специјални поласци на релацији Београд – Нови Сад током фестивала

Епицентар забаве и најбоље музике у земљи, региону и Европи од 7. до 11. јула биће Петроварадинска тврђава. Србија Воз и ЕXIТ за посетиоце фестивала имају дивну вест – уведене су посебне линије на релацији Београд-Нови Сад током фестивала! Окупите друштво, седните у воз и правац на ЕXIТ!

Увођење посебних линија на релацији Београд-Нови Сад током фестивала пружиће посетиоцима брз и удобан транспорт до Петроварадинске тврђаве.

Поред више од 30 редовних дневних полазака на релацији Нови Сад – Београд, који су путницима доступни од 5:30 до 23:00 сата,  од 7. до 11. јула фестивалској публици ће бити на располагању и специјални поласци.

Из правца Београда према Новом Саду додатни возови ће кретати у 23:00, 00:00 и 01:00 час са станице Београд Центар, а из правца Новог Сада према Београду у 01:30, 02:30, 03:30 и 04:30 часова.

Сви возови стајаће на железничкој станици Петроварадин, у непосредној близини Тврђаве, као и на станицама Нови Београд,  Батајница, Нова Пазова, Стара Пазова, Инђија, Бешка,  Сремски Карловци и Нови Сад, чиме ће долазак и одлазак на фестивал возом бити омогућен и за све посетиоце са ових локација.

Специјални возови ће наведену релацију прелазити за мање од сат времена.

Карте за додатне линије доступне су за куповину путем мобилне апликације или веб сајта Србија Воза уз попуст од 5%, као и на благајнама и картоматима.

Србија Воз и ЕXIТ позивају све посетиоце да искористе прилику да за долазак и одлазак на фестивал користе воз као превозно средство, јер је путовање безбедно и удобно, док се истовремено бирањем овог превозног средства води рачуна о животној средини.

ЕXIТ фестивал ће бити одржан од 7. до 10. јула, када на Петроварадинску тврђаву стижу Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, као и јака регионална постава коју предводе Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, а прикључују им се на стотине других. Улазнице се могу купити на фестивалском сајту, као и на продајним местима и онлајн на страницама Gigs Tix-a.