Specijalne usluge

Naše usluge prilagođene su Vašim potrebama i očekivanjima.

Voz kao omiljeno prevozno sredstvo može biti inspiracija za reklamu, događaj koji ćete prirediti i pretvoriti ga u nezaboravne trenutke, ili jednostavan izlet u prošlost kroz posetu muzejskim vozovima.

NEKA VAŠA REKLAMA BUDE „PUTUJUĆA“

Ukoliko želite da korisnicima plasirate informacije o proizvodima ili uslugama na zanimljiv i jedinstven način, možete zakupiti spoljašnji ili unutrašnji reklamni prostor naših vozova.

Sve detaljne informacije možete dobiti putem mejla: marketing@srbrail.rs, dragana.stankovic@srbrail.rs, ili na broj telefona: + 381 11 3616 811

IZNAJMITE MUZEJSKO-TURISTIČKE VOZOVE

Za sve Vaše specijalne prilike, bilo da su svečani događaji u pitanju ili održavanje poslovnih sastanaka i korporativnih proslava, „Srbija Voz“ a.d. Vam omogućava zakup kompletanog „Plavog voza“, ili pojedinačnih kola, kao i vozove „Romantiku“ i „Nostalgiju“.

Za više informacija možete kontaktirati službu marketinga na broj telefona: +381 11 3616 811 ili na meil: marketing@srbvoz.rs

POSETITE „MUZEJ NA ŠINAMA“

Ljubiteljima vozova, jugonostalgičarima, ali i stranim turistima  naročito je zanimljiva poseta, odnosno razgledanje „Plavog voza“ i voza „Romantika“, kao svojevrsnih muzeja na šinama.

Cena karte za obilazak ovih vozova iznosi 300 dinara po osobi za pojedinačne posete i 150 dinara po osobi za grupne posete (minimum 10 osoba) i posete dece, učenika i studenata.

Radno vreme garaže za posete, koja se nalazi u Bulevaru Patrijarha Pavla 8a, je od 08-14 časova, radnim danima.

Individualne i grupne posete potrebno je najaviti minimum 48 sati ranije na mejl: srbijavoz.marketing@srbrail.rs ili na broj telefona : +381 11 3616 811.