Специјалне услуге

Наше услуге прилагођене су Вашим потребама и очекивањима.

Воз као омиљено превозно средство може бити инспирација за рекламу, догађај који ћете приредити и претворити га у незаборавне тренутке, или једноставан излет у прошлост кроз посету музејским возовима.

НЕКА ВАША РЕКЛАМА БУДЕ „ПУТУЈУЋА“

Уколико желите да корисницима пласирате информације о производима или услугама на занимљив и јединствен начин, можете закупити спољашњи или унутрашњи рекламни простор наших возова.

Све детаљне информације можете добити путем мејла: marketing@srbrail.rs, dragana.stankovic@srbrail.rs, или на број телефона: + 381 11 3616 811

ИЗНАЈМИТЕ МУЗЕЈСКО-ТУРИСТИЧКЕ ВОЗОВЕ

За све Ваше специјалне прилике, било да су свечани догађаји у питању или одржавање пословних састанака и корпоративних прослава, „Србија Воз“ а.д. Вам омогућава закуп комплетаног „Плавог воза“, или појединачних кола, као и возове „Романтику“ и „Носталгију“.

За више информација можете контактирати службу маркетинга на број телефона: +381 11 3616 811 или на меил: marketing@srbvoz.rs

ПОСЕТИТЕ „МУЗЕЈ НА ШИНАМА“

Љубитељима возова, југоносталгичарима, али и страним туристима  нарочито је занимљива посета, односно разгледање „Плавог воза“ и воза „Романтика“, као својеврсних музеја на шинама.

Цена карте за обилазак ових возова износи 300 динара по особи за појединачне посете и 150 динара по особи за групне посете (минимум 10 особа) и посете деце, ученика и студената.

Радно време гараже за посете, која се налази у Булевару Патријарха Павла 8а, је од 08-14 часова, радним данима.

Индивидуалне и групне посете потребно је најавити минимум 48 сати раније на мејл: srbijavoz.marketing@srbrail.rs или на број телефона : +381 11 3616 811.