Посебне услуге

“Србија Воз” а.д. у оквиру пословно-туристичке понуде превоза путника, нуди  ангажовање музејско-туристичких возова “Плавог воза”,”Романтике” и “Носталгије”.

Ексклузивни Титов „Плави воз“ и аутентичан воз “Романтику”, могуће је изнајмити за све врсте свечаности, за пословне и корпоративне догађаје, промоције, као и за потребе снимања филмова, спотова, реклама, и сл.

За ове својеврсне музеје на шинама, влада велико интересовање домаћих и страних туриста, носталгичара и љубитеља железнице, којима пружамо могућност да их посете, разгледају, фотографишу и овековече јединствене историјске артефакте. Цена карте за обилазак износи 300 динара по особи, за појединачне посете и 150 динара по особи, за групне посете и посете деце, ученика и студената.

Данас, можда и најатрактивнију туристичку дестинацију у Србији,  уникатну железницу коју чини траса чувене “осмице”, свакако морате посетити и обезбедити себи место за незаборавну вожњу возом „Носталгија“.

Поред наведених возова, у оквиру посебних услуга, можете изнајмити и остала возна средства Србија Воза, као што су: електро-моторне гарнитуре, дизел- моторне гарнитуре, путничка кола и локомотиве из редовних састава возова.

Више о овим возовима и понудама можете погледати  у наставку, а за све информације у  вези са посебним услугама, контактирајте Центар за маркетинг и медије Србија Воза:

тел: +381 11 3616 811

marketing@srbvoz.rs

РОМАНТИКА НОСТАЛГИЈА ПЛАВИ ВОЗ