Promotivna „Prolećna akcija“

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da, pored lepeze važećih komercijalnih povlastica za sve kategorije putnika, pokreće „Prolećnu akciju“.

U toku trajanja akcije, putnici stariji od 60 godina moći će da kupe legitimaciju SRB Plus  po promotivnoj ceni od 100 rsd, u periodu od 19. do 25. aprila dok će  mladi do 26 godina   moći da kupe legitimaciju po istoj promotivnoj ceni ali  u periodu od 31. maja do 6. juna 2021. godine. Redovna cena za SRB Plus legitimacije za mlade do 26 godina i za starije od 60 godina je 400 rsd dok je za ostale putnike 800 rsd.

Legitimacija „SRB Plus“ važi godinu dana od dana izdavanja, za neograničen broj putovanja u unutrašnjem saobraćaju i na osnovu nje putnici ostvaruju popust od 30% na kupljenu voznu kartu.

U cilju približavanja većeg broja putnika savremenim vozovima, kao najpouzdanijem i najpovoljnijem vidu prevoza, „Srbija Voz“ a.d. pokreće i  promotivnu cenu vozne karte  2. razreda u pojedinim vozovima na relaciji Beograd Centar-Niš-Beograd Centar, u periodu od 23. do 30. aprila i od 24. do 30. maja 2021. godine.