Privremena izmena organizacije saobraćaja vozova na pruzi Zaječer-Prahovo Pristanište

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će, zbog infrastrukturnih radova od 19. do 20. aprila 2022. godine, doći do privremene izmene organizacije saobraćaja vozova na  pruzi Zaječar-Prahovo Pristanište.

Vozovi koji iz Zaječara za Prahovo Pristanište polaze u 6.20 i 15.10 časova, kao i vozovi koji  iz Prahovo Pristaništa polaze za Zaječar u 8.55 i 18.00 časova, neće saobraćati na celom prevoznom putu. Takođe, voz koji iz Zaječara polazi za Negotin u 11.30 časova, i iz Negotina za Zaječar u 14.00 časova, neće saobraćati na celom prevoznom putu.

Za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz. Autobusi  će polaziti ispred železničke stanice u službenim mestima Zaječar i Negotin, na autobuskom stajalištu ispred železničke stanice Vražogrnac, u centru sela umesto u službenom mestu Kobišnica TO i stajalište, kod pristupnog puta do službenog mesta u službenom mestu Prahovo Pristanište, kao i iz službenih mesta Brusnik, Tamnič stajalište, Rajac TO i stajalište, Rogljevo i Veljkovo stajalište.  Autobusi neće stajati u službenim mestima Trnavac, Čokonjar stajalište, Sokolovica stajalište, Tabakovac i Tabakovačka reka stajalište, zbog nepostojanja adekvatnog pristupa.