Привремена измена организације саобраћаја возова на прузи Зајечер-Прахово Пристаниште

„Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да ће, због инфраструктурних радова од 19. до 20. априла 2022. године, доћи до привремене измене организације саобраћаја возова на  прузи Зајечар-Прахово Пристаниште.

Возови који из Зајечара за Прахово Пристаниште полазе у 6.20 и 15.10 часова, као и возови који  из Прахово Пристаништа полазе за Зајечар у 8.55 и 18.00 часова, неће саобраћати на целом превозном путу. Такође, воз који из Зајечара полази за Неготин у 11.30 часова, и из Неготина за Зајечар у 14.00 часова, неће саобраћати на целом превозном путу.

За путнике ових возова биће организован аутобуски превоз. Аутобуси  ће полазити испред железничке станице у службеним местима Зајечар и Неготин, на аутобуском стајалишту испред железничке станице Вражогрнац, у центру села уместо у службеном месту Кобишница ТО и стајалиште, код приступног пута до службеног места у службеном месту Прахово Пристаниште, као и из службених места Брусник, Тамнич стајалиште, Рајац ТО и стајалиште, Рогљево и Вељково стајалиште.  Аутобуси неће стајати у службеним местима Трнавац, Чокоњар стајалиште, Соколовица стајалиште, Табаковац и Табаковачка река стајалиште, због непостојања адекватног приступа.