Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

РЕЗЕРВИСАЊЕ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Ако је вино и љубав, онда је то путовање возом до Сремских Карловаца 14. фебруара 2018. године!
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

"Србија Воз" а.д. поседује музејско-туристичке возове "Романтика", "Носталгија" и "Плави воз" који, у оквиру посебних услуга, чине допунски део пословно-туристичке понуде превоза путника. Поред могућности њиховог изнајмљивања, ови возови служе и као објекти за снимање филмова, ТВ серија, ТВ драма, спотова, реклама, и сл.


Поред наведених возова, у оквиру посебних услуга, "Србија Воз" а.д. даје у закуп и путничка кола и локомотиве из редовних састава возова.Последњих година примећено је појачано интересовање за фотографисањем у музејско-туристичким возовима "Плави воз" и "Романтика", посебно за фотографисањем младенаца.


Такође, поред редовних излета једном месечно до Сремских Карловаца и могућности закупа возних средстава из састава "Плавог воза" и воза "Романтика", велико је интересовање и за посетом, односно разгледањем ових возова, како би посетиоци осетили дух старих времена.


Како би изашло у сусрет жељама посетилаца, а у циљу промоције возних средстава и побољшања имиџа, "Србија Воз" а.д. увело је као нову посебну услугу могућност фотографисања у возним средствима, које се наплаћује 3.000 динара по сату.


Са истим циљем, "Србија Воз" а.д. увело је још једну од нових посебних услуга, а то је посета, односно разгледање "Плавог воза" и воза "Романтика", као својеврсних музеја. Цена карте за обилазак ових возова износи 300 динара по особи за појединачне посете и 150 динара по особи за групне посете и посете деце, ученика и студената. У зависности од интересовања посетилаца, може се обезбедити и услуга стручног лица, водича или предавача, што се додатно наплаћује.За више информација у вези са посебним услугама "Србија Воз" а.д. можете контактирати:

Службу маркетинга

тел: +381 11 3616 811


marketing@srbvoz.rs


РОМАНТИКА НОСТАЛГИЈА ПЛАВИ ВОЗ

РОМАНТИКА

НОСТАЛГИЈА

ПЛАВИ ВОЗ

Детаљније…

Детаљније…

Детаљније…

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА