Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Путујте возовима за Бар у Титовом стилу уз ниже цене


Београд, 5. 7. 2016 . год.


Вечерњи воз "Ловћен" на релацији Београд - Бар - Београд, који из станице Београд полази у 20:10 часова, а из станице Бар за Београд у 19:00 часова, у саставу има и спаваћа и салон кола из састава "Плавог воза".


Од 04.07.2016. године салон и спаваћа кола из састава "Плави воз" из и ка Београду саобраћају свакодневно у периоду трајања летње сезоне, а "Србија Воз" а.д. снизио је цене лежајева за путовање у њима, тако да су од тог датума ове цене исте као и цене лежајева за путовање у спаваћим колима из редовног састава возова.


Нове ниже цене лежајева у колима за спавање и салон дубл кабини из састава "Плавог воза" у једном смеру износе 20 евра, а у колима за спавање  и салон сингл кабини (уз коју мора да се купи и карта  1. разреда) 45 евра.


Путници који купе карте за лежајеве у колима за спавање и салон колима добијају и "ланч" пакет, и све време им је на услузи пратилац кола. Путници у салон колима имају могућност коришћења ТВ сале, где могу да купе и освежавајуће напитке. Уз купљене карте за лежај мора се купити и возна карта.


У редовном саставу воза налазе се и кола за превоз праћених аутомобила ка и из Бара.