Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

"Србија Воз" у “Жикиној шареници”


Београд, 4. 7. 2016 . год.


Култна и веома гледана емисија Радио телевизије Србије "Жикина шареница" емитована је уживо, у недељу 3. јула 2016. године, из најстарије београдске железничке станице - Топчидер. Домаћин емисије било је Акционарско друштво "Србија Воз". У емисији, коју је подржало и Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, говорило се о историјату ове станице, новим електромоторним и дизелмоторним возовима, као и туристичким могућностима посебних возова: "Романтика", "Носталгија" и "Плави воз". На тај начин је промовисан и цео железнички сектор у Србији. У уметничком делу програма учествовали су и запослени у  Акционарском друштву "Србија Воз".ПОЧЕТНА СТРАНИЦА