Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Рационализација продајне мреже "Србија Воз" а.д.


Београд, 2. 6. 2016 . год.


У циљу економичног пословања и смањења трошкова, а сагледавајући број продатих карата на местима у којима су продају карата вршили отправници возова који су запослени у "Инфраструктура железница Србије" а.д., "Србија Воз" а.д. извршио је рационализацију продајне мреже у службеним местима.


У складу са тим, достављена су решења о затварању путничких благајни од 01.06.2016. године, у следећим службеним местима: Рипањ, Овча, Раља, Кисач, Гајдобра, Футог, Палић, Црвенка, Светозар Милетић, Сивац, Кљајићево, Црвена Река, Суково, Станичење, Чифлик, Островица, Нишка Бања, Прешево, Ћеле Кула, Дољевац, Долац, Томашевац, Нови Бечеј, Ковачица, Дебељача, Орловат, Кумане, Ибарска Слатина, Лешак, Лепосавић, Буђановци, Платичево, Мала Иванча, Трстеник, Врњачка Бања, Алибунар, Панчево Војиловица, Уљма, Владимировац, Рготина, Трнавац, Сврљиг, Минићево, Мајданпек, Вражогрнац и Влаоле. Уколико путници отпочињу путовање у наведеним станицама, возне карате могу купити у возу по ценама које важе на благајни.


У станицама где су продају вршили путнички благајници и отправници возова, благајне нису угашене, а у радно време благајне путници могу купити карте по цени које важе на благајни, а ван предвиђеног радног времена карте се могу купити у возу по ценама које важе у возу.


Овом рационализацијом путници неће бити оштећени.

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА