Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Саобраћај возова за Бар током летње сезоне 2016. год.


Београд, 2. 6. 2016 . год.


У току летње сезоне "Србија Воз" а.д. прошириће постојећу понуду превоза путника железницом на релацијама од Суботице и Београда до Бара и обратно, како би за време трајања сезоне обезбедило квалитетнију понуду.


Од 3. јуна до 6. септембра 2016. године на релацији Суботица - Бар - Суботица биће уведен у саобраћај воз "Панонија", који ће из Суботице полазити у 18:30 часова, а из Новог Сада у 21:32 часа, са доласком у Бар у 10:49 часова. Исти воз ће из Бара кретати у 17:00 часова, а у Нови Сад ће стизати у 06:02 и у Суботицу у 09:09 часова.


Од 17. јуна до 4. септембра 2016. године у саставу воза "Панонија", поред кола са седиштима која саобраћају током целе сезоне, биће и кушет кола и кола за спавање из Будимпеште, који ће саобраћати из Суботице уторком и петком, а из Бара средом и суботом.


Током целе сезоне саобраћаја воза "Панонија" од станице Нови Сад у саставу воза, поред кола са седиштима, кушет кола и кола за спавање, биће и кола за превоз праћених аутомобила ка и из Бара.


Од 3. јуна до 6. септембра 2016. године на релацији Београд - Бар - Београд, вечерњи воз "Ловћен", који из станице Београд полази у 20:10 часова, а из станице Бар за Београд у 19:00 часова, у саставу ће имати кола са седиштима, кола за спавање, кола за превоз праћених аутомобила, као и кола из састава "Плавог воза" (спаваћа кола и салон кола).


Салон кола из састава "Плави воз" из Београда ће саобраћати средом и петком, а из Бара четвртком и суботом, док ће спаваћа кола из састава "Плави воз" саобраћати свакодневно у периоду трајања летње сезоне.


Цена карте од Београда до Бара у једном смеру за одрасле износи 31,8 евра за 1. разред и 21 евро за 2. разред, док је цена повратне карте 57,6 евра за 1. разред и 42 евра за 2. разред. За децу до 6 година старости се не плаћа карта уколико се не захтева место, а уколико се захтева место, плаћа се 50% од цене возне карте и пуна цена седишта/лежаја. За децу од 6 до 14 година плаћа се 50% цене возне карте и пуна цена седишта/лежаја.


Цена лежаја у турист кабини у једном смеру износи 15 евра, у дубл кабини 20 евра, а у сингл кабини (уз коју мора да се купи и карта 1. разреда) 45 евра. Уз купљене карте за лежај мора се купити и возна карта.


Цена лежаја у WLA дубл кабини из састава "Плавог воза" у једном смеру износи 25 евра, а у WLA сингл кабини (уз коју мора да се купи и карта 1. разреда) 50 евра. Цена лежаја у салон дубл кабини из састава "Плавог воза" износи 30 евра, а у салон сингл кабини (уз коју мора да се купи и карта 1. разреда) 60 евра. Путници који купе карте за лежајеве у WLA и салон колима добијају и "ланч" пакет, и све време им је на услузи пратилац кола. Путници који купе карте за салон кола имају могућност коришћења ТВ сале, где могу да купе и освежавајуће напитке. Уз купљене карте за лежај мора се купити и возна карта.


У истом периоду, у дневном возу "Тара", који из станице Београд за Бар полази у 09:10 часова, а из станице Бар за Београд полази у 09:00 часова, прошириће се понуда тако да су поред кола са седиштима, предвиђена и факултативна кола за превоз праћених аутомобила која ће се уводити у саобраћај у зависности од интерсовања путника, као и кола из Москве и Прага за Бар.


Спаваћа кола из Москве из станице Београд саобраћаће средом и петком, а из станице Бар четвртком и недељом у периоду од 8. јуна до 4. септембра 2016. године. Спаваћа и кушет кола из Прага, из станице Београд саобраћаће средом и суботом, а из станице Бар четвртком и недељом у истом периоду од 18. јуна до 4. септембра 2016. год.

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА