Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Od 1.jula 2018.god. svi vozovi iz unutrašnjeg i međunarodnog saobraćaja polaze iz stanice Beograd Centar, osim međunarodnih vozova za Bar, koji polaze iz stanice Topčider.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Саобраћај возова за Бар током летње сезоне 2016. год.


Београд, 2. 6. 2016 . год.


У току летње сезоне "Србија Воз" а.д. прошириће постојећу понуду превоза путника железницом на релацијама од Суботице и Београда до Бара и обратно, како би за време трајања сезоне обезбедило квалитетнију понуду.


Од 3. јуна до 6. септембра 2016. године на релацији Суботица - Бар - Суботица биће уведен у саобраћај воз "Панонија", који ће из Суботице полазити у 18:30 часова, а из Новог Сада у 21:32 часа, са доласком у Бар у 10:49 часова. Исти воз ће из Бара кретати у 17:00 часова, а у Нови Сад ће стизати у 06:02 и у Суботицу у 09:09 часова.


Од 17. јуна до 4. септембра 2016. године у саставу воза "Панонија", поред кола са седиштима која саобраћају током целе сезоне, биће и кушет кола и кола за спавање из Будимпеште, који ће саобраћати из Суботице уторком и петком, а из Бара средом и суботом.


Током целе сезоне саобраћаја воза "Панонија" од станице Нови Сад у саставу воза, поред кола са седиштима, кушет кола и кола за спавање, биће и кола за превоз праћених аутомобила ка и из Бара.


Од 3. јуна до 6. септембра 2016. године на релацији Београд - Бар - Београд, вечерњи воз "Ловћен", који из станице Београд полази у 20:10 часова, а из станице Бар за Београд у 19:00 часова, у саставу ће имати кола са седиштима, кола за спавање, кола за превоз праћених аутомобила, као и кола из састава "Плавог воза" (спаваћа кола и салон кола).


Салон кола из састава "Плави воз" из Београда ће саобраћати средом и петком, а из Бара четвртком и суботом, док ће спаваћа кола из састава "Плави воз" саобраћати свакодневно у периоду трајања летње сезоне.


Цена карте од Београда до Бара у једном смеру за одрасле износи 31,8 евра за 1. разред и 21 евро за 2. разред, док је цена повратне карте 57,6 евра за 1. разред и 42 евра за 2. разред. За децу до 6 година старости се не плаћа карта уколико се не захтева место, а уколико се захтева место, плаћа се 50% од цене возне карте и пуна цена седишта/лежаја. За децу од 6 до 14 година плаћа се 50% цене возне карте и пуна цена седишта/лежаја.


Цена лежаја у турист кабини у једном смеру износи 15 евра, у дубл кабини 20 евра, а у сингл кабини (уз коју мора да се купи и карта 1. разреда) 45 евра. Уз купљене карте за лежај мора се купити и возна карта.


Цена лежаја у WLA дубл кабини из састава "Плавог воза" у једном смеру износи 25 евра, а у WLA сингл кабини (уз коју мора да се купи и карта 1. разреда) 50 евра. Цена лежаја у салон дубл кабини из састава "Плавог воза" износи 30 евра, а у салон сингл кабини (уз коју мора да се купи и карта 1. разреда) 60 евра. Путници који купе карте за лежајеве у WLA и салон колима добијају и "ланч" пакет, и све време им је на услузи пратилац кола. Путници који купе карте за салон кола имају могућност коришћења ТВ сале, где могу да купе и освежавајуће напитке. Уз купљене карте за лежај мора се купити и возна карта.


У истом периоду, у дневном возу "Тара", који из станице Београд за Бар полази у 09:10 часова, а из станице Бар за Београд полази у 09:00 часова, прошириће се понуда тако да су поред кола са седиштима, предвиђена и факултативна кола за превоз праћених аутомобила која ће се уводити у саобраћај у зависности од интерсовања путника, као и кола из Москве и Прага за Бар.


Спаваћа кола из Москве из станице Београд саобраћаће средом и петком, а из станице Бар четвртком и недељом у периоду од 8. јуна до 4. септембра 2016. године. Спаваћа и кушет кола из Прага, из станице Београд саобраћаће средом и суботом, а из станице Бар четвртком и недељом у истом периоду од 18. јуна до 4. септембра 2016. год.

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА