Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Посета Словачког научно-техничког друштва саобраћаја Генералне дирекције "Железница Словачке Републике"


Београд, 13. 5. 2016 . год.


Делегација Словачког научно-техничког друштва саобрајаћаја, у оквиру Генералне дирекције "Железница Словачке Републике", посетила је 13.05.2016. године железничке компаније у Србији. Словачка делегација била је састављена од 18 чланова који су представљали бивше и садашње железничаре: инжењере, техничаре, машиновође.


Том приликом представници железничких компанија: "Инфраструктура железнице Србије" а.д., "Србија Воз" а.д. и "Србија Карго" а.д. у Пословној згради Железница Србије представили су званичним презентацијама основне информације о организацији и пословању компанија.


Након извршених презентација, представници све три железничке компаније били су домаћини Словачком научно-техничком друштву приликом обиласка Телекоманде у Макишу, гараже "Плавог воза" у Топчидеру (у којој су смештени "Плави воз" и воз "Романтика") и Железничких станица Београд Центар и Вуков споменик.

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА