Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Od 1.jula 2018.god. svi vozovi iz unutrašnjeg i međunarodnog saobraćaja polaze iz stanice Beograd Centar, osim međunarodnih vozova za Bar, koji polaze iz stanice Topčider.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Саобраћај вечерњег воза за Бар помоћним превозним путем


Београд, 25. 3. 2016 . год.


Како би се за путнике који путују на релацији Београд - Бар - Београд обезбедио и саобраћај вечерњег воза, почев од 25.03.2016. године увече уводи се у саобраћај вечерњи воз на релацији Београд - Бар, који неће саобраћати преко станице Пожега, већ помоћним превозним путем преко Младеновца, Лапова и Краљева.


Воз ће у свом саставу имати кола са лежајевима (спаваћа и кушет кола), кола са седиштима и кола за превоз праћених аутомобила.


За потребе уласка и изласка путника воз ће стајати у следећим местима: Београд, Раковица, Лапово, Краљево, Ужице, Прибој, Пријепоље, Пријепоље теретна, Бијело Поље, Мојковац, Колашин, Подгорица, Сутоморе и Бар.


Вечерњи воз за Бар, који је из станице Београд имао полазак у 20:10 часова, сада ће имати полазак у 18:14 часова, а воз за Београд, који је из станице Бар имао полазак у 19 часова, сада ће имати полазак у 17 часова. У односу на редован превозни пут преко Ваљева време путовања воза помоћним превозним путем преко Лапова и Краљева је дуже.


Цена карте за вожњу овим возом помоћним превозним путем остаје непромењена и у једном смеру износи 31,8 евра за први разред и 21 евро за други разред. Цена карте за аутомобил износи 30 евра, док су цене резервације за седиште 3 евра. Цена за лежај у кабини са 6 лежајева износи 6 евра по особи, у турист кабини са 3 лежаја износи 15 евра по особи, у дубл кабини са 2 лежаја износи 20 евра по особи, а у сингл кабини за једну особу, уз обавезну купљену карту за први разред, износи 45 евра.

 

За имаоце "Бар Специјал" повластице цене у једном правцу за понуду "Карта + резервација седишта" износи 9,9 евра, понуде "Карта + резервација лежаја" у кабини са 6 лежајева износи 14,9 евра, а у кабини са 3 лежаја износи 24,9 евра.


О свим евентуалним промена у саобраћају вечерњег воза за Бар "Србија Воз" a.д. благовремено ће обавестити кориснике својих услуга.

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА