Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Саобраћај вечерњег воза за Бар помоћним превозним путем


Београд, 25. 3. 2016 . год.


Како би се за путнике који путују на релацији Београд - Бар - Београд обезбедио и саобраћај вечерњег воза, почев од 25.03.2016. године увече уводи се у саобраћај вечерњи воз на релацији Београд - Бар, који неће саобраћати преко станице Пожега, већ помоћним превозним путем преко Младеновца, Лапова и Краљева.


Воз ће у свом саставу имати кола са лежајевима (спаваћа и кушет кола), кола са седиштима и кола за превоз праћених аутомобила.


За потребе уласка и изласка путника воз ће стајати у следећим местима: Београд, Раковица, Лапово, Краљево, Ужице, Прибој, Пријепоље, Пријепоље теретна, Бијело Поље, Мојковац, Колашин, Подгорица, Сутоморе и Бар.


Вечерњи воз за Бар, који је из станице Београд имао полазак у 20:10 часова, сада ће имати полазак у 18:14 часова, а воз за Београд, који је из станице Бар имао полазак у 19 часова, сада ће имати полазак у 17 часова. У односу на редован превозни пут преко Ваљева време путовања воза помоћним превозним путем преко Лапова и Краљева је дуже.


Цена карте за вожњу овим возом помоћним превозним путем остаје непромењена и у једном смеру износи 31,8 евра за први разред и 21 евро за други разред. Цена карте за аутомобил износи 30 евра, док су цене резервације за седиште 3 евра. Цена за лежај у кабини са 6 лежајева износи 6 евра по особи, у турист кабини са 3 лежаја износи 15 евра по особи, у дубл кабини са 2 лежаја износи 20 евра по особи, а у сингл кабини за једну особу, уз обавезну купљену карту за први разред, износи 45 евра.

 

За имаоце "Бар Специјал" повластице цене у једном правцу за понуду "Карта + резервација седишта" износи 9,9 евра, понуде "Карта + резервација лежаја" у кабини са 6 лежајева износи 14,9 евра, а у кабини са 3 лежаја износи 24,9 евра.


О свим евентуалним промена у саобраћају вечерњег воза за Бар "Србија Воз" a.д. благовремено ће обавестити кориснике својих услуга.

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА