Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Апликација за продају возних карата путем мобилних уређаја „Екарта“ од сада и на AppStore-у


Београд,  21. 3. 2019. год.


“Србија Воз” а.д. обавештава кориснике својих услуга да се апликација „Екарта“ за продају возних карата путем мобилних уређаја, поред Play продавнице (Play Store), може преузети и са AppStore-a у верзији за оперативни систем iOS.


Преузимање апликације је  бесплатно, а карте купљене путем апликације не морају се штампати, већ се чувају у профилу корисника на самој апликацији. Приликом контроле возних карата од стране кондуктера, путник показује возну карту на екрану свог могилног уређаја, а кондуктетер ће исту очитати путем мобилног терминала.


Ова услуга је доступна путницима на релацији Београд Центар - Вршац - Београд Центар, а у наредном периоду биће омогућена на свим релацијама.