Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6 ДО 22 ЧАСА.       ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.         УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Семинар о систему управљања безбедношћу (SMS) и култури безбедности - IPA/EUMedRail


Београд, 20. 12. 2018. године


IPA/EUMedRail Семинар о систему управљања безбедношћу (SMS) и култури безбедности је одржан од 12. до 14. фебруара 2019. године у Београду. Семинар је организовала Железничка агенцијом Европске уније (era) уз помоћ Дирекције за железнице Републике.Србије и Привредне коморе Србије, у оквиру два пројекта финансирана од стране Европске комисије (у оквиру IPA пројекта који представља инструмент за пружање предприступне помоћи државама са статусом кандидата или потенцијалног кандидата за приступање ЕУ у имплементацији реформи у железничком сектору, са циљем јачања безбедног, одрживог и интероперабилног железничког транспорта). Овај Семинар је окупио стручњаке из железничких државних институција, представнике железничких оператера и предузећа која управљају железничком инфраструктуром, као и стручњаке из Железничке агенције Европске уније (ERA). Циљ Семинара је био да учесницима пружи детаљне информације у вези са регулаторним оквиром ЕУ и представи студије случајева, са посебним акцентом на културу безбедности у оквиру железничког саобраћаја. Другог дана Семинара (13. фебруара) своје излагање имао је Војислав Вукадиновић, Заменик директора Сектора за вучу возова са темом Kултура безбедности у “Србија Воз” а.д. док је трећег дана семинара (14. фебруар) организована у Пословној згради Немањина 6. мини радионица на тему Возна средства путничког саобраћаја и одржавање у “Србија Воз” а.д. уз презентације и излагање Димитрија Милутиновић, Руководиоца пројекта за систем управљања безбедношћу (SMS), Станислава Kепчије, Заменика директора Сектора за одржавање возних средстава и Машана Радојевић, Менаџера за инвестиције у “Србија Воз” а.д.