Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Od 1.jula 2018.god. svi vozovi iz unutrašnjeg i međunarodnog saobraćaja polaze iz stanice Beograd Centar, osim međunarodnih vozova za Bar, koji polaze iz stanice Topčider.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Привремена измена саобраћаја возова на прузи Београд - Суботица - државна граница


Београд,  10. 11. 2017. год.


„Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да ће због радова између службених места Врбас и Ловћенац, дана 11.11.2017.године у периоду од 04.05 часова до 09:40 часова  доћи до привремене измене  саобраћаја возова.


Брзи воз  који полази  из Суботице за Нови Сад  у 03:34 часова, саобраћаће на релацији Суботица -Бачка Топола  и  Врбас -Нови Сад, као и брзи воз који из Новог Сада полази  за Суботицу у 07:53 часова саобраћаће на релацији  Нови Сад-Врбас и Бачка Топола -Суботица.


Локални воз који полази  из Суботице за Нови Сад  у 07:04 часова, саобраћаће на релацији Суботица -Бачка Топола  и  Врбаса -Нови Сад, као и локални  воз који из Новог Сада полази  за Суботицу у 03:50 часова саобраћаће на релацији  Нови Сад-Врбас и Бачка Топола -Суботица.


За  све путнике на релацији Бачка Топола -Врбас-Бачка Топола, биће организован аутобуски превоз.  


Брзи воз који  полази из  Суботице за  Београд  у 05:30  часова, саобраћаће на релацији Врбас -Београд са поласком у 07:06 часова. За путнике из Суботице биће организован аутобуски сабраћај на релацији Суботица -Врбас.