Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6 ДО 22 ЧАСА.       ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.         УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Прекид редовног сабраћаја возова на прузи Ниш - Димитровград


Београд,  6. 8. 2017. год.


"Србија Воз" а.д. обавештава путнике да је у 15:20 часова дошло до исклизнућа једних кола из састава теретног воза због појаве „ сунчане кривине“, између службених места Станичење и Пирот. Прекинут је редован  саобраћај возова на прузи Ниш - Димитровград, што ће довести до закашњења међународног воза за Софију, који тренутно стоји у станици Ниш.


Отклањање последица ванредног догађаја је у надлежности "Инфраструктуре железница Србије" а.д., чија је прва процена да ће отклањање последица исклизнућа и поправке колосека трајати минимум 5 сати.


„Србија Воз“ а.д. је обезбедило аутобуски превоз за 110 путника до Димитровграда, а у организацији Бугарских железница путници ће наставити путовање возом до Софије.