Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Прекид саобраћаја на Барској прузи


Београд,  24. 6. 2017. год.„Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да је  24.06.2017. год  у 06:15 часова дошло  до прекида саобраћаја међународног  воза  на релацији Београд -  Бар. Воз је заустављен  између станице Прибој и службеног места укрснице Бистрица.

Разлог прекида саобраћаја  је нестанак напона у контактној мрежи, као и уплитање пантографа  локомотиве у контактну мрежу.


Имајући у виду да ће прекид саобраћаја трајати дуже, "Србија воз" а.д.  ангажовао је 4 аутобуса за превоз 198 путника  за Бијело Поље.  По доласку аутобуса у Бијело Поље, превоз путника до Бара биће настављен поново возом.


 У возу је остало 35 путника, као и 13 праћених аутомобила, који ће након санације ванредног догађаја наставити вожњу до Бара.

 Наглашавамо, да се у време  прекида саобраћаја максимално водило рачуна о путницима и обезбеђено им је освежење.

 Стручне службе "Србија Воз" а.д. контактирале су представнике пограничне полиције у циљу убрзаног поступка преласка наших путника у Црну Гору.


Истим аутобусима путници који из Црне Горе путују за Србију  биће превежени до станице Пријепоље теретна, након чега ће возом наставити пут ка Београду.


Воз који је полазио из Београда за станицу  Пријепоље теретна у 15:25 часова  због наведених инфраструктурних ограничења изузетно је отказан . Свим путницима који имају возну карту за овај воз биће извршен повраћај новца.


Након добијања потпуније информације о нормализацији саобраћаја  од стране друштва "Инфраструктура Железнице Србије", "Србија Воз" а.д. ће благовремено обавестити  кориснике својих услуга.