Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:00 ДО 22:30 ЧАСОВА.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Акција поделе чоколадица путницима за првомајски празник


Београд,  29. 4. 2017. год.„Србија Воз” а.д. је пожелео путницима пријатно путовање уз искрене честитке и жеље да предстојећи празник проведу у лепом расположењу. Тим поводом, биле су подељене чоколадице у промотивном паковању са кратком поруком.

Ова акција је још једна у низу активности којима Србија Воз” жели да укаже на видно побољшан ниво услуга и интеракцију са путницима. Уз све остале напоре и труд да наша фирма буде синоним за прави избор који пружa, сигурно, пријатно и удобно путовање, планирамо још оваквих изненађења.

Такође, сјајна атмосфера је забележена у музејско-туристичком возу „Романтика“, који је кренуо пут Сремских Карловаца на Фестивал вина, обележавајући почетак летње сезоне.