Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:00 ДО 22:30 ЧАСОВА.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Александар Вучић отворио реконструисану деоницу пруге од Ристовца до Врањске Бање


Београд,  3. 3. 2017. год.


Генерални директори  сва четири железничка Друштва са својим сарадницима, представници Саобраћајног института ЦИП, представници  руске компаније „РЖД Интернешнл“, као и представници медија  кренули су новим  дизелмоторним возом   серије 711  из Ристовца у 14:45 часова  за  Врање, како  би дочекали  високе званице Републике Србије и Руске Федерације.


Реконструисану деоницу пруге од Ристовца до Врањске бање,  кредитом Руске федерације, свечано је  отворио премијер Александар Вучић. Реконструисана деоница дуга је 17,7 километара и део је железничког Коридора 10.

Од сада ће возови моћи да се крећу много безбеднијом трасом, изјавио је премијер Вучић и истакао да ће се на „Јужним деоницама“ брзина кретања возова са досадашњих 50 km/h повећати на 120 km/h.


Свечаности су поред председника Владе РС Александра Вучића, присуствовали и амбасадор Руске Федерације у Републици Србији, Александр Васиљевич Чепурин, потпредседник Владе РС и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зорана Михајловић и генерални директор „РЖД Интернешнл“ д.о.о., Сергеј Алексејевич Павлов.