Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Модернизација путничких кола


Београд,  1. 3. 2017. год.


"Србија воз" а.д. обавештава кориснике својих услуга да ће омогућити квалитетнија и конфорнија путовање у путничким колима која ће саобраћати у међународном саобраћају,  тако што ће у оквиру редовне оправке  путничких кола на њима бити урађене следеће измене:

• Путничка кола са седиштима биће реконструисана у кушет кола са 4 одељка првог разреда, 5 одељака другог разреда и једним службеним одељком; путници ће имати могућност освежења хладним напицима и кафом;

• У одељцима на свим путничким колима ће бити уграђене утичнице за лап-топ; постојећe осветлењe на путничким колима биће замењено са ЛЕД осветљењем.

• Ова путничка кола имаће стабилнији систем грејање и вентилације при малим брзинама и биће офарбана бојом која у себи садражи антиграфитну заштиту.


Модернизована путничка кола од априла 2017. године, биће сукцесивно пуштена у саобраћај, а кола за превоз аутомобила у наредних месец дана.   

 

"Србија Воз" а.д. путницима жели срећан пут!