Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

РЕЗЕРВИСАЊЕ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Почев од 8. 5. 2017. године, обавезно је издавање резервације места из станице Београд за путнике у међународном саобраћају.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Модернизација путничких кола


Београд,  1. 3. 2017. год.


"Србија воз" а.д. обавештава кориснике својих услуга да ће омогућити квалитетнија и конфорнија путовање у путничким колима која ће саобраћати у међународном саобраћају,  тако што ће у оквиру редовне оправке  путничких кола на њима бити урађене следеће измене:

• Путничка кола са седиштима биће реконструисана у кушет кола са 4 одељка првог разреда, 5 одељака другог разреда и једним службеним одељком; путници ће имати могућност освежења хладним напицима и кафом;

• У одељцима на свим путничким колима ће бити уграђене утичнице за лап-топ; постојећe осветлењe на путничким колима биће замењено са ЛЕД осветљењем.

• Ова путничка кола имаће стабилнији систем грејање и вентилације при малим брзинама и биће офарбана бојом која у себи садражи антиграфитну заштиту.


Модернизована путничка кола од априла 2017. године, биће сукцесивно пуштена у саобраћај, а кола за превоз аутомобила у наредних месец дана.   

 

"Србија Воз" а.д. путницима жели срећан пут!