Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Od 1.jula 2018.god. svi vozovi iz unutrašnjeg i međunarodnog saobraćaja polaze iz stanice Beograd Centar, osim međunarodnih vozova za Bar, koji polaze iz stanice Topčider.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Измена организације саобраћаја на прузи Београд - Ниш  


Београд,  22. 2. 2017. год.


„Србија Воз" а.д.  обавештава  путнике да ће због затвора дела колосека на прузи Београд - Ниш између службених места Трупале-Црвени Крст-Ниш , од 23.2 до 24.2.2017.год. и 27.2.2017. год у временском интервалу од 08:00 до 12:40 часова биће   измењена организација саобраћаја возова за превоз путника према следећем:


- Воз који по реду вожње саобраћа на релацији Београд Центар – Ниш са поласком у 3:59 часова,  саобраћа ће до станице Трупале са доласком  у 9:01 часова, а од  Трупале  до Ниш биће организован аутобуски превоз,


- Воз који по реду вожње саобраћа на релацији Ниш – Паланка са поласком у 9:35 часова,  саобраћа ће на релацији  Трупала- Паланка са поласком у 9:53 часова, а за путнике из Ниша до Трупале биће организован  аутобуски превоз.


- Воз који по реду вожње саобраћа на релацији Београд– Ниш са поласком у 6:20 часова,  саобраћа ће до станице Трупале  са доласком  у  10:23 часова, а од  Трупале  до  Ниш биће организован аутобуски превоз,


- Воз који по реду вожње саобраћа на релацији Ниш – Јагодина  са поласком у 10:55 часова ,  саобраћа ће на релацији Трупале – Јагодина са поласком из станице Трупале 11:12 часова , а за путнике из  Ниша  до Трупале биће организован  аутобуски превоз.