Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА СКУПШТИНА И ОДБОР ДИРЕКТОРА ОРГАНИЗАЦИОНА СТРУКТУРА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА

МЛАДЕН НОВАКОВ

mladen.novakov@gmail.comДатум и место рођења: 09.04.1974. БеоградОбразовање:


- ФАКУЛТЕТ ЗА ПОСЛОВНЕ СТУДИЈЕ, Мегатренд универзитет, дипломирани економиста смер извршно управљање, просечна оцена 9,02. Уписао 2003, дипломирао 2005. Стипендија и ослобођен плаћања школарине због просека преко 9,50 у III години студирања.

- ПОСЛОВНА ШКОЛА "МЕГАТРЕНД", уписао 2001, дипломирао 2003. стечено звање економиста у области менаџмента.

- XII БЕОГРАДСКА ГИМНАЗИЈА  матурирао 1993. профил инокореспондент за енглески језик.

- Основна школа "Свети Сава", Београд


Познавање језика:


Активно знање енглеског језика како вербално тако и писано. Матурирао на пословној инокореспонденцији на енглеском и техници превођења са одличним успехом.


Познавање рада на рачунару:


Рад у Windows окружењу, програми за 2D графику, CorelDraw , Adobe Photoshop, MS Excel и MS Word.


Радно искуство:


1995-2005.  почео да се бави приватним послом, основао фирму за пружање графичких услуга у домену signmaking-a, визуелних комуникација и prepress-a. Своју фирму je, као инокосни власник, водио самостално те je био у прилици да сагледа и научи са практичне стране послове везане за платни промет, финансирање, рачуноводство и сл. Драгоцено искуство стекао je и у сфери организације и управљања људским ресурсима-запосленима.


Радећи самостално и као субконтрактор за адвертизинг агенције, био je организатор и/или извођач у многим пројектима рекламних кампања за познате брендове (Нестле, Japan Tobacco int…), као и домаће компаније НоваКлуз-Терранова, Београдска Пекарска индустрија, Стубови Културе…


2005. и 2006. године, радио је у агенцији за процену и промет непокретности “Кнез” у Београду и то као саветник клијената у погледу стамбених кредита и процени економске вредности некретнина. Његов делокруг посла се састојао у проналажењу најповољнијег начина кредитирања купаца некретнина и организовање свих радњи и прибављању докумената за  реализацију кредита (налази овлашћења вештака, разне потврде и сл.)

2007. Спортски центар Врачар, радио је на пословима маркетинга, односа са јавночћу и анализе пословања.


Остало:


- Широко образовање из сфере друштвених наука, као и општа информисаност.

- Искуство у  раду под притиском рокова и самостално проналажење решења.

- Способност квалитетне и толерантне комуникације са клијентима.

- Заинтересованост и отвореност за даље усавршавање, посебно у домену финансија и примењене економије.

- Возачка дозвола Б категорије.


ЕТИКА И ИНТЕГРИТЕТ