Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6 ДО 22 ЧАСА.       ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.         УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Привремена измена саобраћаја возова из система БГ Воз


Београд,  30. 1. 2017. год.


Дана 30.01.2017. године у 00:15 часова, запослени предузећа Full Protect блокирали су излаз из Техничко путничке станице Земун. На лице места одмах су изашли представници Министарства унутрашњих послова.


Имајућу у виду да је онемогућен улазак и излазак електромоторних гарнитура из Техничко путничке станице Земун, јутрос је покренута електромоторна гарнитура која се налазила у станици Земун у резерви, док остали возови који саобраћају у систему БГ Воз изостају.


У складу са тим, редовни возови који саобраћају на релацији Београд - Нови Сад и Београд - Шид, до даљњег ће стајати у станицама од Новог Београда до Батајнице, а возови који саобраћају на релацији Београд Дунав - Зрењанин и Београд Дунав - Вршац стајаће у станицама од Панчевачког моста до Овче.