Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:00 ДО 22:30 ЧАСОВА.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Креће пробна линија између Београда и Косовске Митровице, промотивна вожња у суботу, 14. јануара 2017. Године


Београд,  12. 1. 2017. год.


На иницијативу Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије, “Србија воз“ а.д. покреће пробну линију за превоз путника на релацији Београд - Косовска Митровица.

Промотивни воз кренуће из Београда за Косовску Митровицу у суботу, 14. јануара у 8:30 часова, а повратак из Косовске Митровице планиран је у недељу, 15. јануара, у 10:40 часова.

Линија између Београда и Косовске Митровице биће успостављена као продужетак постојеће линије између Краљева и Косовске Митровице. Током функционисања пробне линије, возови ће из Косовске Митровице полазити петком у 10:40 часова, а из Београда недељом у 8:30 часова.

Унутрашњост воза биће брендирана мотивима српског културног наслеђа са Косова и Метохије, а путникe ће превозити нова композиција дизел-моторног воза набављеног из кредита Руске федерације за модернизацију српске железнице.

Канцеларија за Косово и Метохију сносиће део трошкова које ће “Србија воз“ а.д. имати на овој линији. На пробној линији воз ће саобраћати у периоду од 20. јануара до 26. фебруара, а након тога биће донета одлука о евентуалном преласку на редовну линију. То ће зависити од исказаног интересовања путника и односа остварених прихода и трошкова током пробног периода.