Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Излет возом од Ниша до Плочника


Београд, 13. 10. 2016. год.


Руководство Секције за СТП Ниш Акционарског друштва "Србија Воз" понудило је основним школама у Нишу и околини могућност излета возом до неолитског локалитета Плочник, који се налази на прузи Ниш-Куршумлија, поред реке Топлице, у близини Прокупља.


Понуду је прихватила Основна школа "1. мај" из Трупала, па је 8. октобра 2016. године, организован једнодневни излет до поменутог локалитета за 90 ученика и 7 наставника ове школе.


У оквиру програма професионалне оријентације, за време боравка ученика и наставника у вестибилу железничке станице Ниш, организовано је кратко упознавање са радним местима кондуктера и путничког благајника.


Захваљујући успешно организованом излету остварен је значајан приход, а задовољство ученика и наставника ланчано се преноси и на остале нишке школе, чиме се популарише Акционарско друштво "Србија Воз" и железница у

целини.