Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Фотографисање у возовима и обилазак музејско-туристичких возова


Београд, 11. 8. 2016. год.


Последњих година примећено је појачано интересовање за фотографисањем у музејско-туристичким возовима "Плави воз" и "Романтика", посебно за фотографисањем младенаца.


Такође, поред редовних излета једном месечно до Сремских Карловаца и могућности закупа возних средстава из састава "Плавог воза" и воза "Романтика", велико је интересовање и за посетом, односно разгледањем ових возова, како би посетиоци осетили дух старих времена.


Како би изашло у сусрет жељама посетилаца, а у циљу промоције возних средстава и побољшања имиџа, "Србија Воз" а.д. увело је као нову посебну услугу могућност фотографисања у возним средствима, које се наплаћује 3.000 динара по сату.


Са истим циљем, "Србија Воз" а.д. увело је још једну од нових посебних услуга, а то је посета, односно разгледање "Плавог воза" и воза "Романтика", као својеврсних музеја. Цена карте за обилазак ових возова износи 300 динара по особи за појединачне посете и 150 динара по особи за групне посете и посете деце, ученика и студената. У зависности од интересовања посетилаца, може се обезбедити и услуга стручног лица, водича или предавача, што се додатно наплаћује.