Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

И даље не саобраћају возови на делу барске пруге због одрона


Београд, 8. 8. 2016. год.


"Србија Воз" а.д. обавештава путнике да, према тренутним информацијама надлежних служби "Инфраструктра железнице Србије" а.д., санација пруге, услед одрона на прузи, неће бити завршена у процењеном року, тако да ће железнички саобраћај на релацијама Суботица - Бар - Суботица и Београд - Бар - Београд бити измењен како је већ објављено, до даљњег.


Путнички воз који из Београда за Врбницу креће у 10:30 часова саобраћаће само до станице Пријепоље теретна, а воз који је полазио из Врбнице за Београд у 06:55, полазиће из станице Пријепоље теретна у 07:40 за Београд. Такође, путнички воз који из Ужица за Врбницу полази у 02:36 часова, саобраћаће само до станице Пријепоље теретна, а воз који је полазио из Врбнице за Ужице у 19:05 часова, полазиће из станице Пријепоље теретна за Ужице у 19:49 часова. Остали возови саобраћају преме важећем реду вожње.


"Србија Воз" а.д. и даље ће организовати железнички превоз до и од станице Пријепоље теретна, док ће Жељезнице Црне Горе организовати железнички превоз од Бијелог Поља до Бара и обрнуто, а на релацији Пријепоље теретна - Бијело Поље биће организован аутобуски превоз.


Због насталог прекида саобраћаја на наведеној релацији барске пруге "Србија Воз" а.д. и даље неће моћи да организује превоз праћених  аутомобила док се не заврши санација пруге.