Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:30 ДО 18:30 ЧАСОВА, ДО ДАЉЊЕГ.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Измена организације  саобраћаја возова  на барској прузи због одрона земље


Београд, 7. 8. 2016 . год.


Железнички саобраћај на делу барске пруге између станица Пријепоље теретна и Лучицe у прекиду је од 15 часова, због одрона на прузи који још увек траје.


За путнике у  међународним  возовима  на релацији Београд-Бар-Београд, као и Суботица-Бар-Суботица „Србија Воз“ а.д. ће организовати превоз до и од станице Пријепоље теретна,

Жељезнице Црне Горе од Бијелог Поља до Бара и обрнуто, а на релацији Пријепоље теретна-Бијело Поље биће организован аутобуски превоз.


„Србија Воз“ а.д.  је данас организовао аутобуски превоз путницима дневног воза за Бар који су из станице Београд кренули у 09:10.  Путници су наставили путовање возом из Бијелог Поља до Бара.


Путнички воз из Београда за Врбницу у 10:30 саобраћаће само до станице Пријепоље теретна, а воз који је полазио из Врбнице за Београд у 06:55, полазиће  из станице Пријепоље теретна у 07:40 за Београд. Такође, путнички воз из Ужица за Врбницу у 02:36, саобраћаће само до станице Пријепоље теретна, а воз који је полазио из Врбнице за Ужице у 19:05, полазиће из станице Пријепоље теретна за Ужице у 19:49.


Због насталог прекида саобраћаја на наведеном делу барске пруге „Србија Воз“ а.д. неће моћи да организује превоз праћених  аутомобила док се не заврши санација пруге. Надлежне службе „Инфраструктуре Железница Србије“ а.д. раде на отклањању последица одрона на  прузи која ће према проценама трајати најмање 24 часа. Путници ће благовремено бити обавештени о нормализацији саобраћаја.


Остали возови саобраћају преме важећем реду вожње.