Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Od 1.jula 2018.god. svi vozovi iz unutrašnjeg i međunarodnog saobraćaja polaze iz stanice Beograd Centar, osim međunarodnih vozova za Bar, koji polaze iz stanice Topčider.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Проблеми на одвијању саобраћаја на барској прузи


Београд, 28. 7. 2016 . год.


Дневни воз, који је 27.07.2016. године из Београда за Бар пошао у 09:10 часова, у станици Врбница каснио је скоро 4 сата јер је дошло до нестанка напона у Црној Гори на делу пруге од станице Мојковац до станице Бијело Поље.


Санација ванредног догађаја била је у надлежности "Жељезничке инфраструктуре Црне Горе" а.д.


Такође, истог дана из међународног вечерњег воза који је из Београда за Бар пошао у 20:10 часова, у станици Ваљево дошло је искључења једних путничких кола у 22:29 часова.


До искључења кола дошло је због загрејаног лежишта точка, због чега је воз у поласку из станице Ваљево каснио 45 минута. Тридесет путника који су се превозили колима која су искључена, распоређени су у друга кола која су саобраћала у саставу тог воза.


Путници који су ушли у успутним станицама, а имали су резервације седишта у колима која су искључена, такође су распоређени по другим колима у којима је било слободних места за седење.


С обзиром да су кола искључена из разлога безбедности саобраћаја, "Србија Воз" а.д. се захваљује путницима на разумевању.